2014. március 23., vasárnap

Chained - 7/6 - rész...


7/6
A szobában egy rozsdás, öntött vaságy állt előtte egy háromlábú állvánnyal, minek tetejére egy kamera volt szerelve. A lány bekötött szemmel, leszíjazva és betömött szájjal feküdt az ágyon. Anyaszült meztelenségétől Tom hirtelen jövő késztetést érzett arra, hogy menten elhányja magát. Nem tudta megtenni, egyszerűen tudta, hogy nem lesz képes megtenni, habár azzal is tisztában volt, hogy ha nem teszi meg, Ő és a testvére meg fog halni.
A mögötte becsukódó ajtótól megugrott egy kicsit, a felcsendülő rövidke recsegésből pedig rájött, hogy itt is volt egy hangosbemondó. – Jó estét, Mr. Kaulitz! Örülök, hogy csatlakozni tudott hozzánk – a hang szinte jókedvű volt. – Kis mulatsággal készültünk Önnek ma estére. Meg kell majd cserélni a szerepeket, hogy a lány meg tudjon fizetni minden egyes kis szenvedésért, amit Önnek okozott – szólt némi szarkazmussal a hangjában, azonban Tom nem reagált, így a hang újfent folytatta. – A kevésbé impozáns úriember - aki korábban távozott -, jelenleg az Ön mutatós kis öccsénél van – a hang hirtelen rideggé vált. – Tudnia kell, Mr. Kaulitz, hogy bárminemű engedetlenség az Ön részéről az öccse vérébe fog kerülni – Tom ereiben meghűlt a vér, szíve pedig kalapálni kezdett a szegycsontja mögött. Ahogy a hang újra megszólalt, az a szorító érzés csak még inkább felerősödött benne. – Kérem, vetkőzzön le és csatlakozzon a hölgyhöz az ágyon!
Tom úgy tett, ahogy kérte; nadrágja ondótól, vizelettől és piszoktól volt mocskos. Fején keresztül lehúzta a pólóját és nadrágjára dobta, majd egy pillanatig még állt ott és az ágyon fekvő lányt figyelte. Normális esetben egy előtte fekvő meztelen, kikötözött nő látványa elementáris erővel hatott volna izgalmára, de ez a körülmény minden volt, csak normális nem. Érezte, hogy remegni kezd.
- Öné a pálya, Mr. Kaulitz… már ha természetesen akarja!
A férfi gyorsan lecsúsztatta a boxerét, majd teljesen felfedve magát a kamerának még néhány percig tétlenül állt ott, mire végül nagyot nyelt és előrébb lépett.
-Az ágyra Mr. Kaulitz, kérem, ne akarja, hogy lépésről lépésre átvegyek mindent magával!
Ahogy Tom az ágyra mászott és a lány mellé támaszkodott, a nő megremegett egy kicsit.
- Érintse meg! – mondta a hang.
Tom végigfutotta a szemét a testén. – Hol? – kérdezte.
A hangosbemondóból egy zajos nyüszítés csendült fel, ami lassan dühössé vált. – Ne csinálja már úgy, mintha még sosem tett volna ilyet – mondta. – Jobbat vártam egy olyantól, mint maga.
- Bazd meg! – kiáltotta el magát Tom, mielőtt még felfogta volna, mit is tesz. A lány összerezzenve ismét megmozdult, mire a férfi lenézett rá. Mielőtt a hang újra megszólalt volna a nő határozott fejrázásából a másodperc törtrésze alatt realizálta, mit is tett.
- Ennek a kis ellenszegülésnek az eredményeképpen Mr. Kaulitz-ot szájba baszták. Újra meg akarja próbálni?
Élénk képként a szeme elé kúszott, ahogy Bill feje hátra bicsaklott a fekete ruhás férfi hatalmas kezétől. Érezte, hogy valami féle méreg kezd kibontakozni benne. – Ha bántod Őt… - mondta egyenesen a kamerába, ezzel is biztosra véve, hogy akárki is ült a másik oldalon, tudja, hogy hozzá beszél.
- Na, mit fog csinálni, Tom? – a hang halk és unott volt. – Bruno nagyobb ember egy nagyobb fasszal. Ha azt akarja, hogy a kis drága öccse megtudja, mennyire nagy… akkor abba hagyhatja ezt az egészet.
Akármekkora méreg is öntötte el korábban a testét, mostanra azonnal elpárolgott, mintha csak jéghideg vízzel öntötték volna le. Bill… Bill-re kellett gondolnia. Mikor lenézett a mellette fekvő lányra, hirtelen ráeszmélt, még a nevét sem tudja.
A hang ismét utasította, Ő pedig csinálta, amit Neki mondtak. A lány mellbimbóit ujjai közé csíptette, hogy először az egyiket, majd a másikat érintse meg ajkaival, azonban figyelt arra, hogy rideg és gépies legyen. Mindent megtett azért, hogy ne izgassa fel, azonban a nő teste azonnal reagálni kezdett, habár Ő tudta a legjobban, hogy ez minden, csak nem egy valós reakció. Mikor a hang arra utasította, hogy megujjazza, emlékeztetnie kellett magát arra, hogy valóban mindent úgy tegyen, hogy hihetőnek tűnjön, hisz ellenkező esetben Bill issza meg a levét a hibájának.
A férfi kinyújtózkodott és kezét a lány lábai közé csúsztatta. A nő azonnal megrándult, mire nyakát cirógatni kezdte orrával, ezzel is megpróbálva úgy tenni a kamera előtt, mintha csókolgatná Őt. Időközben a kezét hozzányomta és így suttogott: Sajnálom, de megpróbálom úgy csinálni, hogy jó legyen Neked!
A lány alig érezhetően bólintott. Tom tudta, hogy megértette, milyen kevés lehetősége is van most ebben a helyzetben, mikor az öccséről van szó. Az ikertestvérével félemlítették meg és kényszerítették arra, hogy ilyeneket csináljon.
A nő reflexszerűen megrándult, mikor a férfi két ujját belé csúsztatta. Ahogy Tom megérezte, mennyire is meleg és nedves volt érezte, egyre keményebb lesz. Ezt a lány is érezte, hisz a kicsi ágyon teljesen hozzá volt préselődve. Elgondolkozott, vajon mit kellene csinálnia, hogy a lány élvezze is? Ha már meg kell történnie, ha már ezt kell Vele tennie, akkor miért ne tehetné kevésbé elviselhetetlenné számára? Fogalma sem volt, mit tegyen, hisz még senkit sem erőszakolt meg. Még csak meggyőznie sem kellett senkit korábban, hogy megdughasson, hisz általában sorba álltak a nők Nála, mi több, még erőfeszítéseket sem kellett tennie ezekért a nőkért.
Tudta, hogy ha gyengéd lesz, akkor megkönnyíti a dolgát, pont úgy, ahogy Ő tette Neki korábban. Túl sok mindent tett már érte, szóval ez volt a legkevesebb, amit tehetett.
Újra előre hajolt és ajkait gyengéden a vállaihoz nyomta, miközben ujjait először benyomta, majd visszahúzta. Ahogy finoman simogatni és cirógatni kezdte a nyakát az ajkaival, a nő bensője hirtelen megfeszült. Tom felcsúsztatta az ajkait a füléhez és így suttogott: - Shhh… Nem foglak bántani – látta, hogy a maszk alól kicsordult egy könnye és végigfolyt az orcáján.
- Élvezzen el, Tom! – a hangosbemondóból kiszűrődő hang élesen csendült fel, mintha épp akkor hajoltak volna vissza a mikrofonhoz, amibe korábban beszéltek. Tom-nak az is eszébe jutott, hogy kiverik maguknak a látottakra. Felsóhajtva a lány vállára hajtotta a fejét. – Meg tudod csinálni? Vagy legalább meg tudod játszani? – suttogta. A lány nem tudott beszélni a szájzártól, de halványan bólintott, mire Tom újra bocsánatot kért, majd végül hüvelykujját a csiklójára csúsztatta.
Miközben bensőjét izgatta, lassan a csiklóján is körözni kezdett ujjbegyével. Nem az, hogy még sosem csinált ilyet, de hírneve valószínűleg nem volt annyira megérdemelt, mint azt, ahogy a cikkek mindenkivel elhitették. Fogalma sem volt arról, hogy valójában mit akart. Azt, hogy elélvezzen, vagy sem? Még csak azt sem tudta, hogy valóban élvezte-e, vagy csak tényleg megjátszotta ezt az egészet.
Teljesen meglepődött, mikor egy nyögés szakadt fel a szájzár mögül. A lány teste megfeszült alatta, majd remegve és görcsösen rángatózva elemelkedett az ágytól, ahogy az orgazmus szinte szétszakította. Tom - ahogy megérezte a tenyerén a nő nedvességét -, tudta, ezt nem lehetett csak úgy megjátszani, így hát megállt a mozgással és hagyta, hagy pihenjen egy kicsit. Addig Ő kamera felé fordult, de hosszú ideig csak néma csend fogadta.
- Fölé – szólt röviden a hang. Tom hallotta, hogy valaki levegő után kapott; a szerencsétlenek kiverték a faszukat erre.
A lány fölé mászva csípője köré térdelt és sarkaira ült, hogy ne nyomja össze. Farka teljesen kemény volt: egy pillanatra meg is undorodott magától, még ha ez csak egy „önkéntelen reakció” is volt pont úgy, mint az elmúlt napokban.
- Fojtsa meg! – utasította a hang.
A férfi pupillái hatalmasra tágultak, majd lassan a kamera felé fordult. Mit mondtak?

2 megjegyzés: