2013. április 11., csütörtök

11.: 1+1 = 3 (?) - 1. évad / 12. rész



Lil halálra vált arccal állt még mindig a fal előtt, amelyhez néhány pillanattal korábban még az Ő háta koppant hozzá. Érezte, hogy sajog mindene, legfőképpen a karja, és a feje; most mégsem tudott a saját fájdalmára gondolni, hisz amit látott és hallott teljesen elfeledtette, mi is történt vele korábban. Lassan, félve hajtotta le a fejét, hogy rá pillantson az előtte térdelő és zokogó férfira. Tom erősen kapaszkodva lábszárába zihált arcát a combjain pihentetve, miközben halkan kérte, bocsásson meg neki.
- Ne haragudj – ölelte szorosabban combjait, miközben még mindig nehézkesen vette a levegőt visszanyelt könnyei miatt.
Lil oldalra kapta a fejét és felsóhajtott. Annyi minden kavargott benne, nem csak Tom múltjával, de kettejükkel kapcsolatban is. Érzelmi kavalkádban érezte magát; az eddig felhőtlen kapcsolatuk egy szempillantás alatt vált viharossá azzal, hogy színt vallott neki. Talán mégsem volt jó ötlet kiadni az érzéseit, hisz ha visszafojtotta volna elkerülhettek volna számos kirohanást, hangos szót, fájdalmas érintést.
- Mond, hogy megbocsátasz, kérlek!
Tom már halkan, elrekedve kérte; Lil nem tudott mit tenni,  így óvatosan tincsei közé csúsztatva ujjait felállásra késztette.
A férfi lassan, tagoltan állt fel, először a jobb, majd bal lábára állt fogva Lil segítő kezeit, hogy utána a egymásra emelve tekintetüket elvesszenek a másik szemében. Tom hatalmas pilláin gömbölyded cseppek ültek, a lány azonnal le is törölte Őket ujjaival, majd bátorítólag elmosolyogta magát. A férfi hitetlenül engedte, hogy végigsimítson arcélén, majd nyaka köré fonja karjait és szívet melengetően a fülébe súgja:
- Semmi baj, Kicsim! Nem haragszok. 
- Pedig minden okod meglenne Rá – olyan szorosan és szeretetéhesen ölelte, hogy Lil már csak emiatt sem tudott rá haragudni, hisz érezte, ki van éhezve egy kis törődésre.
- Meg lenne, igen, de nem számít! Ez az utolsó dolog, ami miatt fájna a fejem. Te most sokkal fontosabb vagy.
Tom nem tudta elhinni, hogy barátja annak ellenére, mit is tett vele ilyen kedvességgel és jóindulattal állt hozzá; kétsége sem volt afelől, hogy nagyon szerencsés ember.
- Gyere, ülj le! Most Én hozok neked egy kis teát.
- Alkoholt nem kaphatnék inkább? – pillantott hátra válla fölött, mire Lil bólintva kisétált a konyhába.
Magának is töltött egy kis whiskey-t, úgy érezte,  feszültségoldás gyanánt tökéletes lesz. Amint visszaért Tom-hoz helyet foglalt mellette, majd lábait maga alá felhúzva lassan belekortyolt a poharába. Tom rezignáltan vizslatta a néhol pergő vakolatot, miközben Lillian pillantásait végig magán érezte. Tudta, hogy ismét színt kell vallania – ez most egy ilyen nap -, hisz azt még mindig nem mondta el, hogy mi is volt  kirohanásának az igazi oka.
- Mi zaklatott fel? – Lil megelőzte, így legalább már nem kellett azon törnie a fejét, miként is kezdjen bele.
- Láttam Őt.
- Azt a nőt?
- Igen.
- Felismerted ennyi év után?
Tom arcára keserű mosoly szökött, amit az utolsó korty whiskey-vel azonnal el is tüntetett arcáról.
- Most is ugyanúgy néz ki, mint akkor. Akár mennyiszer el akartam már felejteni, hogy is nézett ki, milyen is volt az illata; sosem tudtam. Pedig…
- … pedig próbáltad.
- Nem is tudod hányszor.
- És milyen volt látnod?
- Tudod… – itt egy pillanatra elgondolkodott, majd térdeit felhúzva ráhelyezte a fejét. - … talán nem is Őt volt rossz látnom ennyi év után, hanem azt, hogy olyan boldog volt egy másik férfi oldalán egy másik kis sráccal a kezei között.
- Sajnálom.
- Lilli, engem is úgy tarthatott, mint Őt; apámat is akkora szeretettel ölelhette régen, mint most azt a férfit. De…
- Csss… ne is gondolj most rájuk, nyugodj meg! – súgta halkan a lány, majd letéve poharát ölébe mászott és nyakába fúrta a fejét. Barátja mélyről jövő meleg sóhaja teljes testében megborzongatta, ezt Tom is észrevette, és ajkaira apró mosoly szaladt.
- Nem is tudom, mi lenne velem nélküled. Minden bizonnyal beleőrültem volna már.
- Tudod, hogy vevő vagyok mindenre, szóval ki ne hagyj az őrültségekből – Lil megjegyzése csak még nagyobb mosolyt csalt az arcára.
- Mivel tudnám meghálálni, hogy ilyen őrült nő van mellettem?
Lil legszívesebben azonnal rávágta volna, hogy Viszonozd a szerelmem!, de tudta, egy napra bőven elég egy sokkhatás.
- Egy csók kezdetnek megfelel!
- Hova? – a csábos mosoly, és pajkosság a hangjában csak még inkább megbolondította Lil-t. Ki ne lenne belé szerelmes?
- Mondjuk ide – először a felső ajkát érintette meg, majd mikor látta, hogy Tom végigköveti mozdulatát tovább folytatta rögtönzött kis játékát.
Mutatóujja már az alsó ajkán simított végig mikor lassan áttért állkapcsára, majd torkára. Tom erőset nyelve nézte végig, amint barátja felsorolja azokat a helyeket, ahol szívesen fogadna csókot tőle, így hát nem is késlekedett, azonnal eleget tett a kérésének.
Duzzadt ajkai sóváran járták be a kért útvonalat, kedvenc része Lil torka volt, ahogy a lány hátrafeszítve nyakát még nagyobb felületet kínált fel neki. Lil-t a hév - amivel Tom magáévá tette a számára felkínált bőrfelületet-, teljesen felizgatta és nem is rejtegetve tetszését először csak egy halk, majd egy erőteljes nyögést hallatott. Tom-ot kétségkívül felspanolták mind a látottak, mind a hallottak; hogy levezesse izgalmát erőteljesen megmarkolta barátja ölében pihenő fenekét.
Lil az első erősebb érintést követően elhúzódott Tom-tól, és mélyen a szemébe nézett. A férfi pillantása zavart, mégis vággyal teli volt; alsó ajka pirosra volt harapdálva. Mindketten érezték, ezt a csókolózást nem lehetett, nem tudták, és őszintén, nem is akarták itt abba hagyni, sőt, minden egyes perccel csak egyre többet akartak a másiktól.
- Ugye nem fogunk megint mindent elrontani azzal, hogy megbeszéljük, mi is történik most? 
Tom emlékezett a néhány nappal ezelőtt történt dolgokra és az okokra, miért is nem akart vele lefeküdni – habár az ok még mindig ugyanaz volt, sőt egy cseppet sem változott a véleménye kettejükkel kapcsolatban -, most mégsem tudta tovább megtagadni a nőt.
- Majd csak szex után… - felelte rekedten és ahogy látta, Lil szóra nyitotta volna ajkait erősen megmarkolta tincseit és testéhez vonva vadul és szenvedélyesen megcsókolta.
A nő nem csak a hirtelen, kemény mozdulattól felejtett el levegőt venni, hanem attól az élveteg, forró élvezettől is, amit Tom adott neki. A férfi ujjai lassan, kínzóan vontatottan csúsztak végig tincsein, hogy alájuk furakodva végigsimítson tarkóján végig a kecses nyakán, majd dekoltázsán. Elnyílt ajkakkal követte Tom minden egyes mozdulatát; a tudat, hogy hamarosan végre egymáséi lesznek talán csak még jobban szétfeszítette. Egyszerre lelte ki a hideg a hirtelen, apró, gyengéd érintésektől a mellkasán, amiket szenvedélyes, követelőző csókok tettek még elviselhetetlenebbé. Önkéntelen mozdulata Tom ölében csak még tettre készebbé tette barátját, aki derekába markolva megemelte és egy könnyed mozdulattal a hátára fektette.
Lil felett magasodva Tom vágya ismeretlen méreteket öltött, élete során talán még egyetlen nőt sem kívánt annyira, mint Őt. Talán amiatt a plusz miatt van. – tűnődött el egy pillanatra, miközben tekintetét egy pillanatra sem szakította el barátja testéről.
- Valami baj van? – Lil türelmetlen hangja megmosolyogtatta, ezért hát lehajolt hozzá és egy nyugtatólag szánt csókot nyomott ajkaira.
- Csak azt akarom, hogy tökéletes legyen minden – felelte oldalra döntött fejjel, mire Lil szemeit forgatva tarkója után nyúlt, és magához vonva a fülébe súgta:
- Nekem csak annyi kell, hogy megtörténjen, és végre érezzelek; semmi más nem kell.
Hogy szavait nyomatékosítsa kacéran végignyalt a fülcimpáján, majd lágyan beleharapott ráadásként a nyakába.
*
Már Tom matracán csókolóztak. Néhány pillanat telt csak el Lil mondata és aközött, hogy Tom csípőjére ültetve elsétált vele az ágyáig; mindenesetre egyre kevesebb ruhadarab volt rajtuk. A férfi élvezettel falta barátja lágy, narancs illatú bőrét, kedvence a nyaka és a dekoltázsa volt, talán ott volt a legintenzívebb az illata. Csókjai alatt végig érezte, ahogy Lil pólója alatt simogatja és karmolja a hátát különös figyelmet szentelve csípőjére és boxer nadrágja szegélyére. Vajon honnan tudta, hogy a dereka az egyik gyenge pontja? Sem ideje, sem ereje nem volt ezen gondolkozni, hisz Lil egyre erőszakosabban adta tudtára, mit is szeretne. Ujjai erősebben martak vállaiba, lapockáiba, minek hatására az Ő csókjai is vadabbak és eszeveszettebbek lettek. Szinte már eszébe sem jutott, hogy lehet, fáj a lánynak, ahogy fogaival végigkarcolja dekoltázsát és elér a korábban felfedett melleihez, de egyszerűen mámorító köd szállt az agyára.
Míg egyiket ajkaival ostromolta, addig a másikat ujjaival kényeztette, hol erősebben, hol pedig gyengébben markolva attól függően, mit is látott barátja arcán. Az a levakarhatatlan élveteg mosoly az Ő arcára is mosolyt csalt, és még több erőt és vágyat érzett az iránt, hogy Lil-t a világ legboldogabb nőjévé tegye ezen az éjszakán.
Túlontúl is elvonhatta a figyelmét Lil testének kényeztetése, hisz egyszer csak arra lett figyelmes, hogy a lány erőszakosan combjai közé fúrva combjait a mellkasánál fogva a hátára löki és fölé mászva a csípőjére ül. Mindkettejükre nagy hatással voltak az elmúlt pillanatok; Lil mellbimbói hegyesen meredtek előre, míg Tom merevedése szint már kínzóan lüktetett és feszített ölük között. Lil ezt érezve feje mellé tenyerelt és lassan, erősen szuggerálva Őt mozgatni kezdte a csípőjét szorosan a merevedésének dörgölve magát. Tom-nak nagy önuralomra volt szüksége, érezte, percek kérdése, és elsül.
- Minél tovább játszol, annál kevesebb ideig fogom bírni – súgta elhalt, reszketeg hangon. Lil kacér mosolya csak olaj volt a tűzre.
Azonnal maga alá gyűrve és  combjait szétfeszítve kezdte újra csókolni, miközben jobb karjával kinyúlt és az egyik közeli szekrény fiókjából egy apró tasakot halászott elő. Míg ajkai a lány hasát ízlelték, addig ujjai már nadrágján és övén jártak, ahogy próbálta magát minél hamarabb kiszabadítani, de csak egyre feszültebb és türelmetlenebb lett; szinte már arra sem volt lélekjelenléte, hogy a bugyijától megszabadítsa Lil-t. Csak félrehúzta a vékony anyagot, majd végig tartva vele a szemkontaktust erősen belé hatolt. Bármennyire is másképp képzelte el az első aktusukat, most mindennél jobban vágyott egy vad, kemény szexre, amit barátja egyáltalán nem bánt.
- Mélyebbre! – Lil hátrabicsaklott fejjel kérte, hogy vegye még inkább uralma alá, s mikor Ő teljesítette is a kérését jóleső nyögés szakadt fel ajkai közül.
Megbabonázva érezték a másik minden egyes mozdulatát, érzékeik teljesen kiélesedtek egymás rezdüléseire és sóhajaira. Tom kitartóan, egyetlen pillanatra sem levéve a tekintetét Lil-ről mozgatta hol lassan, gyorsan, gyorsan, lassan, gyorsan a csípőjét, míg nem egyszer csak megállt, és arcát barátja illatos hajába temette. Finoman, lágyan körözött a forró testben, miközben a nyaka ellen is érzéki támadást intézett. Ha csípőjét lassan mozgatta nyakát is csak érzékien nyalogatta, de ha öle újra felvette a régi ütemet nem tudta megállni, hogy ne harapja és karcolja a bőrét. Érezte – és nem csak magán, de Lil-en is, hisz teste egyre többször és egyre intenzívebben rándult görcsbe a karjaiban -, hogy már csak pillanataik vannak hátra, így hát, hogy még inkább fokozza a testükben egyre növekvő adrenalint jobb combja alá nyúlt,  felhúzta a teste mellé és finoman a vállára helyezve olyan mélyen hatolt ismét belé, hogy Lil számára ez a mozdulat volt az utolsó, amit még épp ésszel fel bírt fogni.
Olyan hirtelen és olyan intenzíven érte el a beteljesülés, hogy úgy érezte, teste apró darabokra szakad, és minden egyes sejtje ezerszer érzékenyebben reagál Tom utolsó mozdulataira; a combjaiban lévő fájdalomról már nem is beszélve. A férfi is teljesen magán kívül volt, az utolsó pillanatokban szinte önkéntelenül markolt rá Lil csípőjére, hogy teljesen testébe temetkezve még közelebb érezze magához.
*
- Élsz még? – kuncogva, hosszú és néma csendet követően bökte ki végül Tom, majd újra felemelkedve Lil testéről és legördülve róla a hátára feküdt. Karját erősen szemére szorította, azt hitte, mentem szétesik mindene, annyira hatása alatt volt minden érzéki rezdülésnek, illatnak és érintésnek.
- Ha tudtam volna, hogy ilyen vagy az ágyban már rég megerőszakoltalak volna.
Tom harsány nevetése élettel töltötte meg a vékony falakat, Lil szíve pedig csak még erősebben kezdett el dobogni látván és hallván barátja boldogságát.
- Lesz még alkalmunk a közel jövőben, hidd el – hunyta le pilláit, majd ujjbegyeivel a lány csupasz vállát kezdte simogatni.
Lil felkönyökölt a férfi mellett, aki érezvén, hogy a meleg test már nem fekszik a sajátján felnyitotta a szemeit. Barátja tekintete az eddiginél is érzékibben csillogott, talán az arca is elpirult azóta.
- Ez azt jelenti…? – Lil nagyot nyelve, egyre csak nagyobb vigyorral az arcán érdeklődött.
- Mit?
- Hogy… Te és Én…?
Tom azonnal megértett mindent; érezte, forogni kezdett vele a szoba és az égető vágy helyébe félelemmel telt zavarodottság költözött. Lil félreértette, mire is utalt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése